lørdag 10. september 2016

Hvem er vi

Hvem er Midnight Sun Mountain Guides?

Vi er fem gode venner som har kjent hverandre i mange år. Vi er fire venner som deler friluftslivsgleden og som er mye på tur i lag.

Etter at Espen når har flyttet til Svolvær er kontoradressen vår nå:  Gunnar Bergs vei 20, 8300 Svolvær. Men mesteparten av aktivitetene vil være konsentrert rundt Tromsø.

Samtidig som turliv skal være rammesatt av glede og de gode opplevelser, er vi på besøk i naturen og vi må tilpasse oss og er selv ansvarlige for de valg vi gjør.

I 1998 mistet vi nesten en god venn i ei skredulykke ute på Kvaløya utenfor Tromsø. Det ble et vendepunkt.

Aldri mer en slik opplevelse. Aldri mer omkomne i snøskred. Det har vært vår ledestjerne i alle våre aktiviteter.

Skredkurs er blitt vår mantra i det forebyggende arbeid. Her har vi gjennom alle år jobbet for å utvikle oss selv både kunnskaps- og erfaringsmessig for å kunne tilby kurs og opplæring som kan bidra til å gi folk en litt tryggere opplevelse i snødekket terreng.

I 2016 etablerte vi vår kampanje "Snøskred - Nei Takk" som entydig tilsynegir vår identitet.

Så hvem er da konkret vi fem venner:

John Riise. Vår eminente IVBV guide, bosatt i Oslo, men med røtter i Lofoten. Han driver også firmaet Lofoten Mountain Guides. Så skal du til Lofoten på tur; he is the man å kontakteSvein Mortensen, Espen Nordahl og Torben Rogno er vi som er stasjonerte I Tromsø (Torben og Svein og Svolvær (Espen)
Ruben Rognmo ; et smilende medlem av MSMG famililenIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar