onsdag 28. september 2016

MSMG «Snøskred – Nei takk!» - utdanningsstipend for å bli NF-skredinstruktør

Midnight Sun Mountain Guides (MSMG) har i alle år hatt fokus på det forebyggende skredarbeid. Skredkurs er et viktig virkemiddel for å spre kunnskap til de som skal ut i potensielt skredterreng.
I den anledning trenger vi flere dyktige og godt motiverte skredinstruktører.
Derfor utlyser nå MSMG i samarbeid med BCA  «Snøskred – Nei takk»- stipend til 2 personer som bidrag til å utdanne seg til godkjent skredinstruktør etter utdanningsstigen til Norsk Fjellsportforum (NF).
Stipendiet skal dekke kursavgifter til NF-metodekurs og NF veilederkurs. For å sikre oss at kandidatene gjennomfører utdanningsløpet vil stipendiebeløpet bli utbetalt etter at de er ferdig godkjente skredinstruktører. Vi forventer at stipendiatene påbegynner utdanningen vinteren 2017 og er ferdige senest innen 2 år.
I tillegg vil de heldige vinnerne bli utstyrt med BCA Tracker 3 sender/mottaker, snowstudy kit,  sekk, spade og søkestang.  Utstyret vil stipendiatene få utdelt når bekreftet plass på metodekurs foreligger. Det forutsettes at utstyret blir brukt aktivt gjennom hele utdanningsløpet.
I tillegg vil Fri Flyt bidra med aktuelle inspirerende bokgaver til kandidatene.
Hvordan søke?
Send oss en søknad der du beskriver bakgrunnen din når det gjelder toppturer, ski-/brettaktiviteter, friluftsliv og andre ting som du mener er viktige i denne sammenhengen. Vennligst opplys hos hvilken kursarrangør du planlegger å starte utdanningen.

Skriv også hvorfor DU er motivert og har lyst til å bli skredinstruktør og hvorfor DU bør vinne stipendiet!
Søknaden sendes til: espen@msmg.org

Søknadsfrist er 31.12.2016

Velkommen som søker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar